مواد لازم برای تهیه پودینگ موزی در منزل :
شیر :1/5 تا 2 لیتر
نشاسته ذرت :یک پیمانه
گلاب :یک پیمانه یا کمتر
موز رسیده و شیرین :2 تا 3 عدد
وانیل :1/2 قاشق چایخوری
گردو نگینی :نصف پیمانه
شکر :یک پیمانه
طرز تهیه پودینگ موزی در منزل
موز را باید همان لحظه رنده کنید تا سیاه نشود، نشاسته، شکر و شیر را در یک قابله اضافه نمایید .
و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل فرنی شروع به غلیظ شدن کند.
بعد گلاب و وانیل را اضافه کنید و غلیظ که شد موز را بریزید و در آخر زعفران را اضافه کنید.
با کمک کمی پودر کاکائو یا زعفران می توانید به پودینگ تان رنگ بدهید.
مثل فرنی رویه می بندد و موزها هم زیاد بمانند سیاه می شوند برای اینکه رویه ضخیمی نبند می توانید کمی که از حرارت افتاد رویش را سلفون بکشید و بعد بزارید تا خنک شود.
نکات تکمیلی درباره پودینگ موزی :
پودینگ موزی جزو غذای کودک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ده دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود سی دقیقه میباشد .
پودینگ موزی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
درباره این سایت